Info Home
 
info contact in de pers
 
fotograaf
links
sitemap
  


Wie is de fotograaf achter 'Werk aan de Wand'?


Ik ben Francis Frionnet. Ik ben geboren in 1965 te Les Mureaux, een plaatsje vlak bij Parijs. Toen ik 19 jaar werd, vertrok ik met mijn Nikon FE naar Nederland.
Ik begon te werken in een klein fotolab in Den Haag maar al gauw verruilde ik mijn baan voor een foto-vaklab in Amsterdam. Tien jaar drukte ik daar zelf kleurenfoto's af en had goede contacten met verschillende top fotografen.

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het professioneel digitaliseren van grafisch materiaal. Ook in deze periode ben ik begonnen met mijn eigen scanbedrijf

De Nikon FE werd in die jaren ingewisseld voor de Canon EOS 5.
De laatste jaren ben ik ook privé meer en meer actief op digitaal gebied. Ik heb nu een Canon 5D gekocht, maar mijn favoriet blijft mijn 6x6 Rolleiflex.

Mijn voorkeur gaat uit naar sociale fotografie. Ik reis graag naar verre landen om daar het leven van de mensen en het gevoel dat ik hierbij heb, in beelden vast te leggen. Maar ook het fotograferen in de natuur en de kunstfotografie boeien mij zeer. Ik speel graag met licht en compositie.

In 2010 ben ik, in hartje Gouda, met een eigen fotostudio: Studiorama, begonnen. De start was succesvol en nu geniet ik er van om samen met mijn vrouw in de studio te werken. Wilt u meer informatie kijk dan op onze site Studiorama.
 
zoeken op Kleur zoeken op Plaats zoeken op Thema
 
© 2005 - 2013 Werk aan de Wand. All Rights Reserved.