Thema Home
 
info contact in de pers
   


Iedereen is anders


Wanneer we kijken naar ons interieur, moeten we dit proberen te zien als een geheel. Deze bestaat uit de vloer, de meubels en ook uit kunst. Het effect van kunst kan u beinvloeden wanneer u het op de juiste manier ophangt.

Beelden roepen bij iedere mens verschillende emoties op. De ene mens houdt van strakke plaatjes van bijzondere gebouwen, terwijl een ander geheel tot rust komt bij een foto van een bos of een strand. Omdat iedereen verschillend is, bieden wij verschillende thema's waar u kunt zoeken naar een beeld dat vooral bij u past.

U zult merken dat de beelden heel verschillend zijn. Toch kunt u ook van verschillende stijlen houden. Misschien wilt u iets grafisch voor in de woonkamer, maar een landschap in de slaapkamer. Let vooral ook op hoe u de beelden ophangt. Hang uw foto vooral niet te hoog op. Uw ooghoogte moet het uitgangspunt zijn.

Door op smalle muren een rij liggende foto's horizontaal te plaatsen, zal het effect ontstaan dat de muur breder lijkt en de kamer groter. Een goede belichting is hier heel belangrijk.
Durf groot te denken bij het ophnagen van kunst.

Bestel nu zo'n sprankelend beeld of laat u verrassen door een print op hout of glas.

Hier kunt u meer over de mogelijkheden van verschillende prints lezen.

 
zoeken op Kleur zoeken op Plaats zoeken op Thema
ARCHITECTUUR LANDSCHAP LICHT
MENSEN NATUUR STILLEVEN
DETAIL WATER

 

© 2005 - 2013 Werk aan de Wand. All Rights Reserved.